BALIKESİR / EDREMİT - Ortaoba Eşref Kaya İlkokulu

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma Günü 109. Yıldönümünde, aziz sehitlerimizin ve atamızın büyük mirasına saygıyla kutlandı.

Mrt

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin kültürümuzu yaşatmak adına düzenlediği Hacivat Karagöz oyunu, Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında anaokulu ve birinci sınıflarımızda sergilenmiştir. Teşekkür ediyoruz.

Mrt

Bağımsızligimizin sembolü olan İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy' u anma günü okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Mrt

Edremit Geleneksel Çocuk Oyunları İlçe Müsabakaları'nda 4. Sınıflar Kaleli Yakan Top  turnuvaları bugün başladı. İlk karşılaşmamızda rakibimizi yenerek bir üst tura çıktık. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, Sınıf Öğretmenimiz Baki Çınar'a teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki karşılaşmalarda öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Şbt

1. B Sınıfı öğrencilerimizin görsel zekayi kuvvetlendirici renkli hafıza oyunu büyük ilgi topladı."

Şbt

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilimizi etkileyen büyük depremlerde hayatını kaybeden 53 bin vatandaşımız için  okulumuzda  1 dakikalık saygı duruşunda bulunduk, dualarla andık.Öğrencilerimiz derslerine başlamadan önce deprem de yaşanan acılar ve vefat edenler için saygı duruşunda bulundular.

2 büyük depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyoruz.

Ock

Pençe Kilit Harekât bölgesinde 12 Ocak 2024 tarihinde şehit olan vatan evlatlarının aziz hatıralarını yaşatmak, eğitim ailesi olarak minnetimizi göstermek için bayrak töreni öncesinde bir dakikalık saygı duruşunda bulunduk.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlamak ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 85. yılında anmak için 4 Kasım tarihinde Ankara gezisi gerçekleştirdik. Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerini atan İlk Meclis'i, Mustafa Kemal Atatürk'ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir'i ve doğanın güzelliklerini içinde barındıran Şehit Cuma Dağ Tabiat Tarihi Müzesi'ni keşfettik.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı muhteşem bir etkinlikle kutladık. Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılına özel düzenlenen törende bir araya geldi. Okul bahçesinde gerçekleşen etkinlik saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. Öğrencilerimizin hazırladığı özel gösterilerle renklenen program, izleyen herkesin yüzünde tebessüm bıraktı. Bu anlamlı gün vesilesiyle, Cumhuriyet Bayramı'nı  gururla kutladık.

Kurumumuzda 2023 yılının ikinci döneminde yeni bir proje başlıyor

Kas

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk 77. ölüm yıl dönümünde okulumuzda düzenlenen törenlerle anıldı.

Ekm

Sayın Velimiz, Okulumuzun 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Yıllık Olağan Genel Kurul Toplatısı 21/10/2015 Çarşamba günü Saat 16:30 da okulumuzda yapılacaktır.

Haz

2014-2015 eğitim-öğretim yılının sona ermesiyle birlikte senenin yorgunluğunu atmak ve  geçen bir senenin değerlendirmesini yapmak için  sene sonu kahvaltısı düzenledik.

Haz

15 Eylül 2014 tarihinde başlayan 2014-2015 eğitim ve öğretim yılının sonuna gelmiş bulunuyoruz.  Bir yıl boyunca göstermiş oldukları üstün gayret ve çalışmalarından dolayı tüm öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi kutluyoruz.