BALIKESİR / EDREMİT - Ortaoba Eşref Kaya İlkokulu

Haz

Anasınıfı öğrencileri ve velilerimiz ile Akçay a gezi düzenledik.Öğrencilerimiz gün boyu hoşca vakit geçirdi.

Haz

Okul Öncesi Eğitim etkinlikleri kapsamında Anasınıfı öğrencilerimiz ile Fatma - Sevim Kıyakoğlu Anaokulunu ziyaret ettik.Anasınıfı öğretmenimiz Elif Özsarı ´ya , Fatma - Sevim Kıyakoğlu Anaokulu idaresine ve okulumuza araç desteğinde bulunan edremit belediyesine teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz Anasıfı, 2A ve 3A öğrencileri ve öğretmenleri Kipa AVM deki ATLAS sinamasında Köfte Yağmuru 2 animasyon filmini izlediler.

Haz

Bursa´ ya kültür gezisi düzenledik. Emeği geçen öğretmen ve idarecilere duyarlı velilere teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz Görsel Sanatlar öğretmeni Bülent Varol ve öğrencilerimiz, okululumuzun bahçe duvarına resimler yaptılar.

Okulumuzda Kırım Kongo Kanamalı Ateşi Semineri yapıldı.

Okulumuz Anasıfında Ağiz ve Dis Sağlığı Taraması yapıldı.

Okulumuzda İstiklâl Marşı´nı güzel okuma yarışması yapıldı.